Leven in De Brouwerij!

geplaatst in: Nieuws | 0

Medemblikker raadslid Jan de Vries was samen met lijsttrekker Andrea van Langen op pad met het verkiezingsprogramma Bouwen vandaag en aan de toekomst. Op 2 maart brachten zij een bezoekje aan de nieuwe brouwerij Radboud aan het Gedempt Achterom in Medemblik. Ze werden ontvangen door eigenaren Frank Veenstra en Patrick Terwee, die de tijd namen om het een en ander uit de doeken te doen over hun nieuwe bedrijf.

De brouwerij is zoals bekend enkele jaren geleden op initiatief van anderen opgezet, maar dat verliep niet geheel volgens plan. Wat overigens bepaald niet aan het bier lag! Patrick Terwee zag er iets in om hierin te investeren en er een nieuwe draai aan te geven. Voortaan brouwt men exclusief voor het bijbehorende cafë. Het resultaat mag gezien worden!

En er wordt nog steeds gebrouwen in Medemblik! Wij waarderen die stap, een ondernemende inwoner van onze gemeente, die durft aanpakken en kansen benut. Hij zal zich in ons VVD-program vast kunnen vinden en gaf aan het in ieder geval met belangstelling te zullen gaan lezen. Na een fantastisch biertje gedronken te hebben namen we afscheid maar we zijn zeker van plan binnenkort weer eens terug te komen!