VVD-kandidaat Tom Beerepoot organiseert tekenwedstrijd voor De Commandeur

geplaatst in: Nieuws | 0

Stel je eens voor: je hebt een groot stuk grond waarop we veel nieuwe huizen kunnen bouwen. Hoe ziet jouw ideale woonwijk er dan uit? VVD-kandidaat Tom Beerepoot daagt alle kinderen t/m 12 jaar uit om de mooiste woonwijk te tekenen die bij De Commandeur in Wognum kan komen. In de Walhalla van dit weekend zat daarvoor een speciale plaat. U kunt hem via deze link ook downloaden en uitprinten.

Tom Beerepoot: “Het is enorm belangrijk dat we voor onze kinderen en jongeren huizen bouwen. De VVD is al lange tijd bezig om woningbouw bij De Commandeur te realiseren. Hoe de wijk eruit gaat zien is nog onderwerp van discussie. Ik wil alle kinderen van Wognum uitdagen een prachtige nieuwe wijk te tekenen. Laat je fantasie de vrije loop!” De drie mooiste inzendingen winnen een mooie prijs!

Lever je tekening uiterlijk maandag 21 maart in bij Sint Agneslaan 49 Wognum. Of mail een scan naar tom.beerepoot@raadmedemblik.nl. De winnaars worden bekendgemaakt in de eerstvolgende Walhalla en op deze website. Succes!