Gemeente Medemblik steunt 3fm Serious Request. Doet u mee?

geplaatst in: Nieuws | 0

3fm Serious Request: Lifeline komt naar de Gemeente Medemblik! De gemeente en de gemeenteraad hebben de handen ineengeslagen en komen samen in actie voor het Rode Kruis. Op vrijdag 21 december a.s.organiseren wij van 08:00-20:00 een reanimatiecursusmarathon. Belangrijk want slechts 25% van de Nederlanders weet wat hij moet doen wanneer iemand een harstilstand krijgt. Met het opgehaalde geld kan het Rode Kruis reanimatiecursussen organiseren en AED’s ophangen.

Leer reanimeren
Wil jij leren reanimeren? Tussen 08:00-20:00 organiseren we reanimatiecursussen. In ruil voor een donatie aan Serious Request kun je een training volgen en je reanimatiediploma halen. Welk bedrag je doneert, bepaal je zelf.

Het precieze schema is nog niet bekend. Heb je interesse in de cursus en wil jij je als een van de eerste kunnen aanmelden? Stuur dan een mail naar seriousrequest@medemblik.nl en dan houden wij je op de hoogte.

Reanimatietrainers gezocht

Wij zijn nog hard op zoek naar mensen die een reanimatiecursus kunnen geven. Ken of ben jij iemand die dit kan? Meld je dan via seriousrequest@medemblik.nl.