VVD doet het goed in regio Westfriesland

geplaatst in: Nieuws | 0

Een drukke en spannende periode voor de VVD in Westfriesland is na woensdagavond 21 maart 21.00 uur geëindigd. De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt om het vertrouwen van de kiezer te winnen. We hebben in heel Westfriesland ongelooflijk veel mensen gesproken, de sociale media optimaal ingezet en goede debatten gevoerd. Een tijd met veel drukte en hectiek, maar juist ook enthousiasme en energie.

De kiezer in Westfriesland heeft de VVD veel vertrouwen gegeven. In Koggenland, Hoorn en Medemblik is de VVD de grootste partij geworden. Een prachtig resultaat! In Opmeer en Drechterland zijn wij in stemmen stabiel gebleven en in Enkhuizen en Stede Broec zijn we in stemmen (fors) gegroeid. Dat hebben we met elkaar gedaan, een resultaat om trots op te zijn.

In Westfriesland heeft de VVD in totaal twee zetels gewonnen. De zetelverdeling is als volgt: Enkhuizen twee, Stede Broec twee, Drechterland drie, Medemblik zes, Opmeer twee, Koggenland zes en Hoorn vijf.

Onze kiezers hebben ons met één boodschap op weg gestuurd: gewoon doen! En dat gaan we. Samen, met ieders talent, voor het Westfriesland van de toekomst.


VVD Westfriesland

Wij als VVD Medemblik maken deel uit van het regionale netwerk VVD Westfriesland. Samen met de andere zes gemeentelijke VVD afdelingen hopen wij meer te kunnen bereiken als regionale afdeling voor de mensen in Westfriesland. Onze gemeente, Medemblik, staat natuurlijk op #1, maar wij hopen ook stappen te kunnen maken voor en door de regio.

Meer informatie over de VVD Westfriesland is te vinden op haar website: www.vvdwestfriesland.nl.